*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 16,00 €
Τεχνολογία τροφίμων
Συγγραφή: ·Σπύρος Νικολάου ·Κωνσταντίνα Νασοπούλου · Γιάννης Ζαμπετάκης
Έκδοση: Οκτώβριος 2010 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:240 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-833-6
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι ότι παράγει τρόφιμα με υψηλή προστιθέμενη αξία (π.χ. ελαιόλαδο, κρασί, τυριά) τα οποία χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της Τεχνολογίας των Τροφίμων μπορούν να πωληθούν πρακτικά σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα, ο πιο δημοφιλής προορισμός του φιλέτου τσιπούρας ιχθυοτροφείου είναι η Μεγάλη Βρετανία χάρη στη συσκευασία υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα. Στο βιβλίο αυτό αναλύονται όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας αλλά και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων με σκοπό να δοθεί στον αναγνώστη ένα χρήσιμο εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής τροφίμων με διατροφική αξία και εμπορευσιμότητα.
Το βιβλίο είναι απαραίτητο για Χημικούς, Βιολόγους, Κτηνιάτρους, Γεωπόνους, Μικροβιολόγους, Χημικούς Μηχανικούς, Τεχνολόγους Τροφίμων, για εργαζόμενους σε τμήματα έρευνας και ανάπτυξης (R+D), για συμβούλους επιχειρήσεων, για υπεύθυνους διασφάλισης ποιότητας, για στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (chefs, Food and Beverage Managers) και για στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων τροφίμων, αλλά και για όλους τους μη ειδικούς που θα θελήσουν να εντρυφήσουν στο μαγικό κόσμο των τροφίμων.
(2011) Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι, Σταμούλη Α.Ε.
(2010) Η πράσινη κρίση, Σταμούλη Α.Ε.
(2007) Διατροφή και χημεία τροφίμων, Σταμούλη Α.Ε.
