*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 41,41 €
Μικροβιολογία τροφίμων
Συγγραφή: ·Thomas J. Montville ·Karl R. Matthews
Μετάφραση: ·Άννα Κολλιοπούλου
Επιμέλεια: ·Βασίλης Σπηλιώτης ·Ιωάννης Γιαβάσης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2010 από "Ίων"
Σελ.:445 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-713-0
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από ένα σύνολο ειδικών, με βάση ότι ο αναγνώστης έχει ήδη εμπειρία και γνώση πάνω στη μικροβιολογία, τη βιοχημεία και τη γενετική.
Η γλώσσα και το επίπεδο του βιβλίου είναι κατάλληλη για προπτυχιακούς φοιτητές. Με σκοπό την ενίσχυση της χρησιμότητας του εγχειριδίου έχουν προστεθεί στην ύλη, μελέτες περιπτώσεων, περιλήψεις κεφαλαίων, ερωτήσεις κριτικής σκέψης και γλωσσάριο.
