*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η βασίλισσα των φιλιών

"La reine des bisous" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Kristien Aertssen
Μετάφραση: · Μαρία Παπαγιάννη
Εικονογράφιση: ·Kristien Aertssen
Έκδοση: Μάρτιος 2011 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:40 (29χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-3863-6


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Ελληνικά" "Παραμύθια - Βιβλία για παιδιά"

Η βασίλισσα εκτός από βασίλισσα είναι και μαμά. Έχει όμως τόσες υποθέσεις να διευθετήσει, που δεν προλαβαίνει ούτε το φιλάκι της καληνύχτας να δώσει στην κόρη της!

Ένα τρυφερό και χιουμοριστικό βιβλίο με το οποίο θα ταυτιστούν όλες οι εργαζόμενες μαμάδες. Ένα βιβλίο που μας υπενθυμίζει κάτι πολύ σημαντικό ειδικά σε περιόδους κρίσεως: ότι μερικές φορές αρκεί ένα απλό φιλάκι για να μας κάνει ευτυχισμένους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας