*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα πρώτα βήματα στο σκάκι

Δοκίμιο


Συγγραφή: · Άγγελος Καίσαρης
Έκδοση: Ιούλιος 2011 από "Publibook"
Σελ.:221 (22χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 2-7483-6485-6


Θέμα: "Σκάκι"

Κάποιοι λένε ότι το σκάκι είναι τέχνη. Άλλοι λένε ότι είναι επιστήμη. Πάνω από όλα, όμως, το σκάκι είναι παιχνίδι. Όπως όλα τα παιχνίδια, το σκάκι προσφέρει συναισθήματα χαράς, διασκέδασης, ευγενούς άμιλλας και δημιουργικότητας. Η βασική, όμως, διαφορά με όλα τα άλλα δημοφιλή αθλήματα είναι ότι εξασκεί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τη σκέψη.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές μελέτες αναφορικά με την επίδραση του σκακιού στον άνθρωπο, επιβεβαιώνοντας τις ευεργετικές συνέπειές του σε παιδιά και ενήλικες. Το σκάκι εγγυάται τη λήψη σωστών αποφάσεων, την αύξηση του δείκτη IQ, την αυτοσυγκέντρωση, την υπευθυνότητα, την εξάσκηση της μνήμης, την αποδοτικότητα στο διάβασμα και άρα καλύτερες επιδόσεις στους σχολικούς βαθμούς!

«Τα πρώτα βήματα στο σκάκι» είναι ένα εξαιρετικά άρτιο και λεπτοδουλεμένο βιβλίο, ώστε να μάθετε εύκολα και γρήγορα να παίζετε καλό σκάκι. Μέσα από εύστοχα παραδείγματα, προσωπική εμπειρία στην προπόνηση αλλά και στην πράξη, θα σας ταξιδέψει λίγο πιο βαθιά στα άσπρα και τα μαύρα τετράγωνα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας