Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 2,49 €
Ψήσιμο στη σχάρα
Κρέατα, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά: 25 συνταγές γαι μαρινάδες και σάλτσες
Συγγραφή: · Νένα Ισμυρνόγλου · Ντίνα Νικολάου · Χριστόφορος Πέσκιας
Έκδοση: Οκτώβριος 2012 από "Η Καθημερινή"
Σελ.:83 (26χ18), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-475-202-2
Θέμα: "Μαγειρική (Σάλτσες)"
Ένας πλήρης οδηγός από την επιλογή της ψησταριάς και το άναμμα της φωτιάς μέχρι το ψήσιμο όλων των κρεατικών, πουλερικών και ψαρικών βήμα - βήμα.
(2012) Μυρωδικά στο μπαλκόνι, Η Καθημερινή
(2012) Σπιτικές κονσέρβες, Η Καθημερινή
(2012) Κουλούρια και μπισκότα, Η Καθημερινή
(2012) Χειροποίητα ζυμαρικά, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για πίτες, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για τάρτες και πίτσες, Η Καθημερινή
(2009) Ελληνική κουζίνα, Η Καθημερινή
(2009) Ιδιαίτερα μαθήματα υψηλής μαγειρικής, Η Καθημερινή