Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 2,49 €
Σπιτικές κονσέρβες
Λαχανικά στο λάδι, τουρσιά, ελιές, πελτέδες, μαγιονέζα, πέστο, αλίπαστα: 36 συνταγές
Συγγραφή: · Εύη Βουτσινά · Αλέξανδρος Γιώτης · Νένα Ισμυρνόγλου · Χριστόφορος Πέσκιας
Έκδοση: Νοέμβριος 2012 από "Η Καθημερινή"
Σελ.:71 (26χ18), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-475-203-0
Θέμα: "Μαγειρική"
Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε τουρσί, τσάτνι, αλείμματα και πελτέδες αλλά και τρόπους σερβιρίσματος.
(2012) Μυρωδικά στο μπαλκόνι, Η Καθημερινή
(2012) Κουλούρια και μπισκότα, Η Καθημερινή
(2012) Χειροποίητα ζυμαρικά, Η Καθημερινή
(2012) Ψήσιμο στη σχάρα, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για πίτες, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για τάρτες και πίτσες, Η Καθημερινή
(2009) Ελληνική κουζίνα, Η Καθημερινή
(2009) Ιδιαίτερα μαθήματα υψηλής μαγειρικής, Η Καθημερινή