*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 19,91 €
Εργαστηριακή μικροβιολογία τροφίμων
Συγγραφή: ·Δημήτριος Τυμπής ·Ελευθέριος Πετράκης ·Σπυρίδων Κοντελές
Έκδοση: Δεκέμβριος 2011 από "Δίσιγμα"
Σελ.:123 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-9495-23-0
Θέμα: "Μικροβιολογία " "Τροφή - Τεχνολογία"
Το βιβλίο Εγαστηριακή Μικροβιολογία Τροφίμων περιγράφει τις βασικές μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων που συνήθως πραγματοποιούνται σε αντίστοιχα εργαστήρια. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αναλύσεις της ''Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας'', Εντεροβακτηριοειδών, L.monocytogenes, Salmonellae, Staphylococcus aureus, καθώς και άμεσες μικροσκοπικές μεθόδους (Howard) κ.ά. Η συγγραφή της μεθοδολογίας των αναλύσεων έγινε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι περιεκτικές, κατανοητές και κυρίως εύκολα εφαρμόσιμες, ακόμα και από ανθρώπους με πολύ μικρή εμπειρία σε αναλύσεις του είδους αυτού. Κάθε ανάλυση περιλαμβάνει περιληπτική εισαγωγή, με έμφαση στη σκοπιμότητα πραγματοποίησής της, περιγραφή των υλικών και των τεχνικών που απαιτούνται για την διενέργειά της και ολοκληρώνεται με την ανάγνωση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων.