*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,72 €
Επάγγελμα Σερβιτόρος
Εισαγωγή στη Γαστρονομία
Συγγραφή: ·Reinhold Metz ·Hermann Gruner
Έκδοση: Δεκέμβριος 2013 από "Ίων"
Σελ.:144 (17χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-508-101-3
Θέμα: "Επαγγελματική εκπαίδευση"
Η 27η έκδοση του βιβλίου “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ" που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση του βιβλίου κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα.
Η εξέταση των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Χάρη στο νέο φωτογραφικό υλικό και τις νέες απεικονίσεις έχουν γίνει αξιόλογες προ-σθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς.
Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους, η “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ" αποτελεί ένα άψογο βοήθημα, συνιστώντας:
• ένα σημαντικό εργαλείο παροχής γνώσεων για το σύνολο της εκπαίδευσης,
• ένα αναντικατάστατο μέσο εργασίας για τα εξειδικευμένα μαθήματα,
• ένα βασικό εγχειρίδιο, απαραίτητο για την όποια μελλοντική επαγγελματική πορεία. Βασικό χαρακτηριστικό του αποτελεί η άρτια μεθοδολογική - διδακτική συγκρότησή του:
• η μελετημένη χρήση των χρωμάτων και η επιλογή των κατάλληλων εικόνων, που βοηθούν στην εμπέδωση των γνώσεων,
• η προσεκτική, σαφής και ακριβής γλώσσα οδηγεί σταδιακά στην ολοκληρωτική εξοικείωση με την ορολογία του χώρου,
• η στενή σχέση μεταξύ θεωρίας και πράξης διευκολύνει την κατανόηση των δύσκολων εννοιών,
• οι επιστημονικές εξηγήσεις συνεπάγονται τη βαθύτερη κατανόηση των τεχνολογικών διαδικασιών.
(2014) Επάγγελμα Μάγειρας, Ίων
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2005) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2004) Τροφογνωσία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις