*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 8,12 €
Τροφογνωσία
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
"Der Junge Koch. Die Junge Kochin" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: ·Hermann Gruner ·Reinhold Metz
Μετάφραση: ·Μαργαρίτα Βούλγαρη
Έκδοση: 2004 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:99 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-377-7
Θέμα: "Διατροφή"
Λαχανικά, μανιτάρια, πατάτες, φρούτα, μαγειρικά λίπη και λάδια φαγητού, το αυγό της κότας, γάλα και προϊόντα γάλακτος, τυρί, κρέας, πουλερικά και πουλιά κυνηγιού, κυνήγι, ψάρια, αστακοί, μαλάκια, χαβιάρι, δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, γλυκαντικά, μπαχαρικά, αρωματικά φυτά, καρυκεύματα.
(2014) Επάγγελμα Μάγειρας, Ίων
(2013) Επάγγελμα Σερβιτόρος, Ίων
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2005) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα μάγειρας, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2002) Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις