*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 11,25 €
Η κουζίνα των αγίων
Παραδοσιακά φαγητά και γλυκά στον κύκλο της χρονιάς
Συγγραφή: · Μαίρη Σπυριδογιαννάκη
Έκδοση: Μάιος 2017 από "Οξύ"
Σελ.:192 (28χ21), 1, ISBN: 978-960-436-254-7
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική" "Εορτές"
Τι τρώμε του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Γεωργίου;
Με ποιο ψωμί γλυκαίνουμε την Παναγία στη γιορτή της;
Γιατί ο Άγιος Ανδρέας θέλει τηγανητά; Ποιον Άγιο λέμε και "Ντολμαδά" αλλά και "Σφουγγάτο"; Γιατί του Προφήτη Ηλία κάνουμε λαδομαγειρέματα; Ποια Αγία λατρεύει τα ξεροτήγανα και τις μυζηθρόπιτες; Όλοι σχεδόν οι Άγιοι του ορθόδοξου εορτολογίου έχουν τις σπεσιαλιτέ τους, γνωστές και άγνωστες, όπως οι μεγάλες μέρες της Χριστιανοσύνης -Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος- έχουν τις δικές τους.
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 150 συνταγές για να έχετε κάθε μέρα γιορτή, όλο τον χρόνο.
(2016) Η κουζίνα των βοτάνων, Brainfood Εκδοτική ΕΠΕ
(2016) Μοναστηριακές θεραπείες, Brainfood Εκδοτική ΕΠΕ
(2011) Το τραπέζι του Θεού: Μοναστηριακή γαστρονομία από Κρήτη, νησιά Αιγαίου και Ιταλία, Allegro
(2010) Αλµανάκ καλοτυχίας 2011, Εμπειρία Εκδοτική
(2009) Ημερολόγιο καλοτυχίας 2010, Μύρτος
(2002) Σκέψου και αδυνάτισε, Μύρτος