*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Λαβωμένο χάρισμα

Δέκα έξι (και μία) προσωπικότητες υπό το ερευνητικό βλέμμα της επιστήμης


Συγγραφή: · Νίκος Μαρκέας
Έκδοση: Ιούνιος 2022 από "Βασδέκης"
Σελ.:240 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-8273-90-0


Θέμα: "Ψυχολογία" "Βιογραφίες"

Βαν Γκογκ, Βιζυηνός, Γκαίμπελς, Γουλιέλμος Β’, Κέλλερ, Κέννεντυ, Κουασιμόδος, Λίνκολν, Λωτρέκ, Μπετόβεν, Πιαφ, Πόε, Ρούντολφ, Σούμαν, Στήβενσον, Χαλεπάς, Χόκινγκ.

Χαρισματικές προσωπικότητες που διέπρεψαν στις τέχνες, την επιστήμη και στην πολιτική. Ιδιοφυΐες με μεγάλο εκτόπισμα που χάραξαν ανεξίτηλο ίχνος κατά της διαδρομή τους.
Ό,τι καθιστά αξιοπρόσεκτες τις προσωπικότητες αυτές είναι η εντύπωση ότι γενετικές παθήσεις, σωματικά ή ψυχικά νοσήματα λάβωσαν εντέλει το χάρισμα, προσδιόρισαν τη σκέψη τους, επηρέασαν την προσωπική τους πορεία.
Η επίγνωση στοιχείων του βίου μαγνητίζει την προσοχή. Και η μελέτη τού έργου, υπό το βλέμμα της επιστήμης, αποκωδικοποιεί άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα, εμπλουτίζει τις γνώσεις, διδάσκει και παιδαγωγεί.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας