*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 50,72 €
Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων
Συγγραφή: ·Βλαδίμηρος Π. Λουγκοβόης
Έκδοση: Ιούνιος 2023 από "Τζιόλα"
Σελ.:672 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-221-022-2
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Αλιεία"
Πρόλογος - Εισαγωγή - Στοιχεία Ανατομίας Ψαριών, Μαλακίων, Μαλακοστράκων - Φυσικές Ιδιότητες - Φυσική Σύνθεση και Απόδοση - Σύσταση και Διατροφική Αξία - Μεταθανάτιες Βιοχημικές Μεταβολές – Αυτόλυση των Ιστών - Μικροβιακή Αλλοίωση - Μεταβολές Οργανοληπτικών Ιδιοτήτων - Αξιολόγηση Φρεσκότητας Νωπών Αλιευτικών Προϊόντων - Ψύξη - Κατάψυξη - Ξήρανση - Αλάτιση - Κάπνιση - Μαρινάρισμα - Κονσερβοποίηση - Υγιεινή Αλιευτικών Προϊόντων και Διενέργεια Επίσημων Ελέγχων - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο