*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Ιβάν, ο Μαλίνα κι εγώ

"Malina" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: · Ingeborg Bachmann
Μετάφραση: · Ιάκωβος Κοπερτί
Έκδοση: 1989 από "Κανάκη"
Σελ.:301 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7027-13-2


Θέμα: "Αυστριακή πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

"Ο Ιβάν, ο Μαλίνα κι εγώ" είναι η συγκλονιστική καταγραφή της κατάδυσης της ηρωίδας στα απώτερα βάθη της ουσίας του εγώ της. Η ζωή της βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Ταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Μαλίνα, το alter ego της, και τον Ιβάν, τον Άλλο. Η γυναίκα ακροβατεί εξ αιτίας τους ανάμεσα στη λογική και την τρέλα, τη ρουτίνα και το όνειρο, τη συμβατικότητα και το πάθος. Η αγωνιώδης αναζήτησή της για ευτυχία σ' έναν κόσμο αλλοτρίωσης και φθοράς, κενού και απουσίας ζωής, θα την οδηγήσει σε μια δραματική προσπάθεια να βρει διέξοδο φυγής. Το έργο καταγράφει την αγωνία της συγγραφέως μπροστά στο τραγικό δίλημμα της σύγχρονης γυναίκας - του σύγχρονου ανθρώπου τελικά- να επιλέξει ανάμεσα σ' έναν κόσμο που δεν είναι δικός της κι έναν κόσμο που δεν μπορεί να γίνει δικός της.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας