*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 9,90 €
Έλεγχος, τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις
Συγγραφή: ·Αθανάσιος Γ. Μάρας
Έκδοση: 1999 από "Interbooks"
Σελ.:222 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-390-019-2
Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Λογιστική"
Μη διαθέσιμη
(2009) Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων, Interbooks
(2006) Στοιχεία διαιτητικής και σύνθεση εδεσματολογίων (menu) στις επισιτιστικές μονάδες, Interbooks
(2005) Food and beverage management, Interbooks
(2004) Βασικές λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων, Interbooks
(1997) Bar, ποτά, οινολογία, Interbooks