*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μαγικές ιστορίες της φωτιάς

Τρεις ιστορίες


Συγγραφή: · Κατερίνα Γυφτάκη - Μπεκ
Εικονογράφιση: ·Kichka Ivanova
Έκδοση: Μάιος 2003 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:125 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-0729-3


Θέμα: "Μύθοι - Βιβλία για παιδιά"

Οι Μαγικές ιστορίες της φωτιάς βασίζονται σε θρύλους που ήταν πολύ διαδεδομένοι ανάμεσα στους Ινδιάνους πριν από την άφιξη του «λευκού ανθρώπου». Πολλοί από αυτούς τους θρύλους κλείνουν μέσα τους μια μαγεία που ακόμα και σήμερα κατορθώνει να συναρπάσει τη φαντασία και να ξυπνήσει τις αισθήσεις μικρών και μεγάλων.
Νέοι που μεταμορφώνονται σε αετούς, βουβάλια που μιλούν, πολεμιστές που βασανίζουν αλύπητα και άλλοι που ερωτεύονται παράφορα είναι οι χαρακτήρες που ζουν μέσα σ' αυτές τις ιστορίες που μεταφέρουν τον αναγνώστη σ' ένα μακρινό πολιτισμό που έχει πια σβήσει, αλλά που το πνεύμα του θα εξακολουθεί να ζει όσο εμείς οι άνθρωποι θυμόμαστε ότι η φύση δε μας ανήκει, αλλά εμείς ανήκουμε σ' αυτήν.

(2019) Η Ειρήνη και ο ληστής, Σιδέρη Μιχάλη

(2013) Αργκάνταελ, Εκδόσεις Παπαδόπουλος

(2009) Ιστορίες του ανέμου, Φυτράκης Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας