*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πήλιο

Αρχιτεκτονική, χάρτες, φύση, ξενοδοχεία, πεζοπορία, μυθολογία, μοναστήρια, ιστορία: Ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός


Συγγραφή: ·Γιάννης Κωνσταντινίδης ·Ανδρέας Λαμπρόπουλος
Εικονογράφιση: ·Μαρίνα Ρούσσου ·Γιώργος Υφαντής
Φωτογραφία: · Γιώργος Κουρούπης · Μιχάλης Πόρναλης
Επιμέλεια: · Βασίλης Μηνακάκης ·Δέσποινα Κουτσούμπα
Έκδοση: 2003 από "Explorer"
Σελ.:205 (22χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8303-42-7


Θέμα: "Πήλιο - Ταξιδιωτικοί οδηγοί"

Γραφικά χωριά, πλούσια βλάστηση, γάργαρα νερά, ενδιαφέρουσα πανίδα και χλωρίδα, χιονισμένες κορυφές και καθαρές παραλίες συνθέτουν το τοπίο στο πανέμορφο Πήλιο.

Εδώ, στο βουνό των Κενταύρων και θερινή κατοικία των θεών, στον τόπο με την πλούσια ιστορία και τη λαϊκή πολιτισμική κληρονομιά, θα συναντήσετε μερικά από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας.

Περιηγηθείτε κάθε γωνιά του με τη βοήθεια αυτού του οδηγού, ταξιδέψτε στο χώρο και στο χρόνο και απολαύστε κάθε χωριό και τοποθεσία του, κάθε φανερή και κρυμμένη ομορφιά του.

Ο οδηγός περιλαμβάνει τις ενότητες: "Μάθετε για το Πήλιο", "Περιήγηση στο Πήλιο", "Βόρειο Πήλιο", "Ορεινό και ανατολικό Πήλιο", "Δυτικό Πήλιο", "Νότιο Πήλιο", "Πεζοπορικές διαδρομές" και "Χρήσιμες πληροφορίες".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας