Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 42,20 €
Μεζέδες της ταβέρνας
Ζεστά και κρύα ορεκτικά, επιλεγμένοι μεζέδες
Συγγραφή: · Κώστας Α. Σαμαρτζής
Έκδοση: Ιανουάριος 2003 από "Βιβλιοθήκη του Σεφ"
Σελ.:318 (21χ14), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-87305-1-1
Θέμα: "Μαγειρική"
Οι "Μεζέδες της ταβέρνας" περιέχουν επιλεγμένες, αυθεντικές συνταγές για μεζέδες, έτσι όπως δόθηκαν από επαγγελματίες και δεν περιέχονται σε κανένα άλλο βιβλίο με παρόμοιο περιεχόμενο.
Η καταγραφή και ταξινόμησή τους έγινε κατά τέτοιο τρόπο ώστε το βιβλίο να γίνει εύχρηστο συνταγολόγιο στα χέρια του επαγγελματία μαγείρου και όχι μόνον.
Ποικιλίες ορεκτικών, παρασκευή τουρσιών, κεφτεδάκια, ντολμαδάκια, κεμπάπ, πίτες, πιτάκια, μπουρεκάκια, σουβλάκια, κροκέτες, ψαρομεζέδες, θαλασσινά, καναπεδάκια, και ντιπ λαχανικών είναι μερικές από τις συνταγές που περιέχονται στο βιβλίο.
Οι συνταγές είναι παραδοσιακές ελληνικές και δοκιμασμένες από επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα.
Μυστικό της επιτυχίας τα φρέσκα ελληνικά προϊόντα και το "μέτρο".
(2005) Το αλφαβητάρι της γεύσης, Δίαυλος
(2005) Νηστήσιμα και γιορτινά, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2004) Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2003) Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2002) Το βιβλίο του σεφ, Βιβλιοθήκη του Σεφ