*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο γόρδιος δεσμός της τρομοκρατίας και το ένοπλο κόμμα


Συγγραφή: · Νίκος Κλειτσίκας
Υπεύθυνος Σειράς: · Νίκος Κλειτσίκας
Έκδοση: 2003 από "Προσκήνιο"
Σελ.:187 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8318-10-6


Θέμα: "Ιταλία - Ιστορία" "Πολιτική - Ιταλία" "Τρομοκρατία" "Επαναστατικές οργανώσεις"

Με το βιβλίο αυτό ο συγγραφέας προσεγγίζει με ιστορική τεκμηρίωση και ντοκουμέντα το φαινόμενο της αριστερής τρομοκρατίας στην Ιταλία.
Σήμερα στη γειτονική χώρα τα "μολυβένια χρόνια" και η δράση του "ένοπλου κόμματος", κυρίως τη δεκαετία του '70, συνιστούν μάθημα που έχει εισαχθεί και διδάσκεται στα Πανεπιστήμια σε μια προσπάθεια μελέτης ώστε να εξαχθούν εκείνα τα συμπεράσματα που θ' αποτρέψουν στο μέλλον τις νέες γενιές να καταφεύγουν στη βία για την αντιμετώπιση των οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων.
[...]
(σημείωμα του εκδότη)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας