*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Όπου γη, Ελλάδα

Το έπος της μετανάστευσης σε εικόνες


Συγγραφή: · Φώντας Λάδης
Έκδοση: 2004 από "Μνήμες"
Σελ.:154 (28χ28), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-88487-0-9


Θέμα: "Ελληνισμός" "Μετανάστευση" "Ελληνισμός - Φωτογραφικά λευκώματα"

[...] "Όπου γη, Ελλάδα". Ένα θέμα που για τους πρωταγωνιστές του -τον ελληνισμό- "είχε κλείσει" αρκετά χρόνια πριν από την έκδοση του ομώνυμου λευκώματος. Τίποτα δε θα μπορούσε να προστεθεί τα τελευταία χρόνια στην μακραίωνη -γεμάτη άχθος και δημιουργία- αποδημία των Ελλήνων στις πέντε ηπείρους. Και τίποτα δε θα μπορούσε να προστεθεί σ' αυτό το λεύκωμα, αφού κάθε φωτογραφία και κάθε φράση που περιέχει είναι αντιπροσωπευτικές χιλιάδων φωτογραφιών και φράσεων, στις οποίες, κατά καιρούς, αποτυπώθηκε ο ψυχισμός του Έλληνα μετανάστη. [...] (από τον πρόλογο στη Β΄ έκδοση)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας