*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παράκλησις των θλιβομένων


Συγγραφή: · Αρχιμανδρίτης Μακάριος Γρινιεζάκης
Έκδοση: 2002 από "Το Παλίμψηστον"
Σελ.:173 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7814-16-9


Θέμα: "Χριστιανισμός - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις" "Χριστιανική ηθική και ευλάβεια"

Είναι γεγονός πως η εποχή μας είναι απαράκλητη και θλιμμένη. Απαράκλητη γιατί κυρίως δεν έχει αληθινή και ζωντανή σχέση με τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους και θλιμμένη από τις περιπέτειες του βίου, την καλλιέργεια των παθών και την "άνεση" της ευμάρειας. Αν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει αυτή την κατάσταση έχει καλώς, είναι ένα πρώτο βήμα, εργαζόμενος μέσα στην Εκκλησία θα παρηγορηθεί, θα ενισχυθεί, θ' ανανεωθεί και θα μεταμορφωθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι θ' απαλλαγεί από τις θλίψεις των προβλημάτων, αλλά θα λάβει τη δωρεά και τη δύναμη από τον Θεό, για να τ' αντιμετωπίζει καλύτερα. Μην έχουμε μια μαγική αντίληψη περί Εκκλησίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας