Κατηγορίες για "Τροφή - Τεχνολογία"
Βιβλία για "Τροφή - Τεχνολογία"
-
Γάλα και προϊόντα γάλακτος
Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία
Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland
[Ίων]
Περισσότερα -
Διατροφή και χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία
Κωνσταντίνος Κοτροκόης, Εμμανουήλ Παπαδογιαννάκης
[Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης]
Περισσότερα -
Ειδικά θέματα ποιότητας
Εφαρμογές στη γεωργία και στα τρόφιμα
Φίλιππος Ι. Καρυπίδης
[Ζήτη]
Περισσότερα -
Έλεγχος ποιότητας τροφίμων
Εργαστηριακός οδηγός
Συλλογικό έργο, Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Θεόδωρος Χ. Βαρζάκας, Κωνσταντίνα Τζίφα
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Σπόροι της απάτης
Αποκαλύπτοντας τα ψέματα εταιρειών και κυβερνήσεων σχετικά με την ασφάλεια των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
Jeffrey M. Smith
[Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη]
Περισσότερα -
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής
Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Hermann Gruner, Reinhold Metz
[Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων
HACCP, ISO 9000:2000
Γιάννης Τσακνής
[Παπασωτηρίου]
Περισσότερα -
Γλυκαντικές ουσίες
Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, Στυλιανός Ανέστης
[Εκδόσεις Πύλες]
Περισσότερα -
Γνωρίζοντας τα τρόφιμα
Tροφογνωσία, εμπορευματογνωσία
Πάρις Κυπαρισσίου, Σταματία Μαζαράκη, Μαρία Παπακωνσταντίνου
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα -
Διατροφή και χημεία τροφίμων
Συλλογικό έργο, Ντία Γαλανοπούλου, Γιάννης Ζαμπετάκης, Μαίρη Μαυρή - Βαβαγιάννη, Αθανασία Σιάφακα
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Τεχνολογία κρέατος
Κρέας, προϊόντα κρέατος
Ιωάννης Γ. Μπλούκας
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Η επιλογή της χρυσής τομής
Κείμενα για τα μεταλλαγμένα, τη βιοτεχνολογία και την κοινωνία
Δημήτρης Κουρέτας
[Επίκεντρο]
Περισσότερα -
Ποτά
Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία
Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland
[Ίων]
Περισσότερα -
Μικροβιολογία τροφίμων
Γεώργιος Δ. Μπαλατσούρας
[Έμβρυο]
Περισσότερα -
Μεταλλαγμένα: Το παρελθόν, το παρόν και το άγνωστο μέλλον
Μια έρευνα για τα τρόφιμα που περιέχουν, αποτελούνται ή παράγονται, από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
Βάσω Κανελλοπούλου
[Ευώνυμος Οικολογική Βιβλιοθήκη]
Περισσότερα -
Το νέο πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000
Παρουσίαση και ερμηνεία: Με στοιχεία ιχνηλασιμότητας-ανάλυσης αστοχίας και παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Νικόλαος Η. Τζούρος
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης
Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα
Δημήτρης Β. Βάσσος
[Ίων]
Περισσότερα -
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Ανίχνευση, παρασκευή, νομοθεσία, βιοασφάλεια (μελέτη αστοχίας)
Θεόδωρος Χ. Βαρζάκας, Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
[Έμβρυο]
Περισσότερα -
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Σπυρίδων Ραμαντάνης
[Σύγχρονη Παιδεία]
Περισσότερα
