*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 24,34 €
Ποτά
Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία
"Beverages, Technology, Chemistry and Microbiology" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·Alan H. Varnam ·Jane P. Sutherland
Μετάφραση: ·Ιωάννης Χατήρης
Επιμέλεια: ·Ιωάννης Χατήρης
Έκδοση: Μάιος 2006 από "Ίων"
Σελ.:420 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-380-1
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Τροφή και ποτά"
Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να δώσει σε όποιον έχει κάποιες βασικές γνώσεις χημείας και μικροβιολογίας, μια γνώση των ποτών από τεχνική άποψη, η οποία είναι εύκολη στην κατανόηση, αλλά και με αρκετές λεπτομέρειες που είναι πράγματι χρήσιμες σε μη πτυχιούχους και σπουδαστές και σε εκείνους που μπαίνουν στον όχι οικείο κόσμο της βιομηχανίας.
(2009) Γάλα και προϊόντα γάλακτος, Ίων
(1999) Κρέας και προϊόντα κρέατος, Ίων