Βιβλία
-
Learning English Cooking Terminology through Art
Μαρία Βερβέρη
[Φαίδιμος]
Περισσότερα -
Λεξικό για αλλαντικά
Tobias Pehle, Tatjana Whemever
[Τζιαμπίρης - Πυραμίδα]
Περισσότερα -
Γλωσσάριο μαγειρικής
Γαστρονομικοί όροι, ιστορικές αναφορές
Αλέξανδρος Γιώτης
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα -
Η βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα
Υλικά, ορολογία, εργαλεία και τεχνικές
Ngela Nilsen, Jeni Wright
[Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός]
Περισσότερα -
Αγγλο ελληνικό λεξικό του ερωτευμένου μάγειρα
Αντώνης Καβαλιέρος
[Προπομπός]
Περισσότερα -
Το αλφαβητάρι της γεύσης
Οι ξενικοί όροι μαγειρικής ζαχαροπλαστικής που έχουν μπει στη γλώσσα μας
Κώστας Α. Σαμαρτζής
[Δίαυλος]
Περισσότερα -
Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης
Κώστας Α. Σαμαρτζής
[Βιβλιοθήκη του Σεφ]
Περισσότερα -
Το βιβλίο του σεφ
Λεξικό επαγγελματικής μαγειρικής
Β. Κ. Μάρκου, Κώστας Α. Σαμαρτζής
[Βιβλιοθήκη του Σεφ]
Περισσότερα -
Πεντάγλωσσο λεξικό μαγειρικής
Ίων Βλάχος
[Μαλλιάρης Παιδεία]
Περισσότερα -
Αλμανάκ 1
Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής: Α-Λ
χ.ο.
[Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός]
Περισσότερα -
Αλμανάκ 2
Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής: Μ-Ω
χ.ο.
[Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός]
Περισσότερα