Βιβλία
-
Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας
Vincent Boué, Hubert Delorme
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα -
Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας
Vincent Boué, Hubert Delorme
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα -
Γαλλική κουζίνα
[Ελευθερουδάκης]
Περισσότερα -
Η λαχταριστή κουζίνα
Υψηλή τέχνη και φρέσκα υλικά
Paul Bocuse
[Ποταμός]
Περισσότερα -
Γαλλία
Εξαιρετικές γεύσεις της Μεσογείου
Fabien Bellahsen, Daniel Rouche
[Εκδόσεις Καστανιώτη]
Περισσότερα -
Οι γεύσεις στη λογοτεχνία: Γαλλία
Συλλογικό έργο, Alexandre Dumas, Honoré de Balzac, Émile Zola, Giacomo Casanova, Louis Aragon, Olivier Bleys, Sidonie Gabrielle Colette, Théophile Gautier, Anatole France, Marguerite Yourcenar, Gerard de Nerval, Donatien Alphonse François de Sade, Jean Giono, 1694-1778 Voltaire, François René de Chateaubriand, Prosper Mérimée, Michel Tournier, Stéphane Mallarmé, André Maurois, Marcel Proust, Gustave Flaubert, κ.ά.
[Ερμείας]
Περισσότερα -
Γαλλική κουζίνα
Coq au vin
Συλλογικό έργο
[Modern Times]
Περισσότερα -
Η κουζίνα του Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Gérard Depardieu, Karen Howes
[Ποταμός]
Περισσότερα -
Γαλλική κουζίνα
Δημιουργική κουζίνα
Συλλογικό έργο
[Μαλλιάρης Παιδεία]
Περισσότερα -
Γαλλική κουζίνα
Μαριάνε Κάλτενμπαχ
[Καλοκάθη]
Περισσότερα -
Γαλλική κουζίνα
Caroline Ellwood
[Χρυσή Πέννα]
Περισσότερα -
Γαλλική κουζίνα
1250 συνταγές μαγειρικής
Jean Talandier
[Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.]
Περισσότερα