Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 58,84 €
Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef d' Oeuvre
Συγγραφή: · Ντίνα Νικολάου
Φωτογραφία: ·Διονύσης Αντωνόπουλος
Έκδοση: Ιανουάριος 2005 από "Adverta"
Σελ.:372 (28χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-88843-0-6
Θέμα: "Μαγειρική"
Η Chef d' Oeuvre, η διασημότερη σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτει την μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης που εφαρμόζει στους πρωτοετείς σπουδαστές της, καταδεικνύοντας με σαφήνεια και απλότητα τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να μυηθεί σωστά στη μαγειρική τέχνη.
Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, όπως ακριβώς διδάσκονται στους υποψήφιους chef της σχολής Chef d' Oeuvre, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε μαγειρικής δημιουργίας.
Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής Chef d' Oeuvre:
Χέυδεν 20, 104 34 Αθήνα
τηλ. 210 8231935, fax 210 8841612
3ης Σεπτεμβρίου 93, 104 34 Αθήνα
τηλ. 210 8254119, fax 210 8256137
www.chefdoeuvre.gr
(2012) Σπιτικό ψωμί, Η Καθημερινή
(2012) Κουλούρια και μπισκότα, Η Καθημερινή
(2012) Χειροποίητα ζυμαρικά, Η Καθημερινή
(2012) Ψήσιμο στη σχάρα, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για πίτες, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για τάρτες και πίτσες, Η Καθημερινή
(2012) Μόνος στην κουζίνα , Μίνωας
(2010) Αλμυρές τάρτες και πίτες, Η Καθημερινή
(2009) Τι τρώμε σήμερα;, Η Καθημερινή
(2008) Η κουζίνα της μαμάς μου, Φερενίκη