*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 17,81 €
Λεξικό για τυριά
Παραγωγή, προέλευση, τύποι, γεύση
Συγγραφή: ·Anne Iburg
Μετάφραση: ·Πασχαλία Ρήγα
Έκδοση: 2006 από "Τζιαμπίρης - Πυραμίδα"
Σελ.:301 (18χ15), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-8208-23-8
Θέμα: "Τυρί"
Τα καλύτερα είδη τυριού με εικόνες από το Α έως το Ω.
- Τυριά από τη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Αγγλία
- Σχετικά με την προέλευση, την παραγωγή, τα συστατικά και την γεύση
- Χρήσιμες γνώσεις σχετικά με την ιστορία του τυριού
- Πολλές συνταγές για πικάντικα και γλυκά πιάτα
- Πρακτικές συμβουλές στο κόψιμο και το σερβίρισμα και την επιλογή των κρασιών και των φαγητών που ταιριάζουν.
(2006) Λεξικό για μπαχαρικά, Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
(2006) Λεξικό για λάδι και ξύδι, Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
(2001) Καλοκαιρινή κουζίνα, Εκδόσεις Πατάκη