*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το σύμπαν και εμείς

Ένα ταξίδι στη γνώση του σήμερα


Συγγραφή: · Αντώνης Καλαμπάκας
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:348 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-2346-9


Θέμα: "Φυσικές και θετικές επιστήμες"

Το "Σύμπαν κι εμείς" είναι μια συλλογή από άρθρα που αγκαλιάζουν όλο το φάσμα των επιτευγμάτων της φυσικής επιστήμης, από την εποχή του Γαλιλαίου μέχρι τις μέρες μας, με αναφορές στον άνθρωπο της εποχής μας και στις σχέσεις των τριών συντελεστών μεταξύ τους: επιστήμης, φιλοσοφίας και θρησκείας.
Προσφέρει στον αναγνώστη που ζητάει απαντήσεις στα ερωτήματά του τη δυνατότητα να προσανατολιστεί στο περιβάλλον του και στη ζωή του, με εφόδια τα μεγαλειώδη επιτεύγματα της φυσικής επιστήμης και τις σκέψεις των επιστημόνων μας πάνω στην επιστήμη, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία των καιρών μας.
Πρόκειται για μια συλλογή από ομιλίες του συγγραφέα, οι οποίες διακρίνονται για την απλότητα του ύφους και το χειρισμό των δύσκολων επιστημονικών θεμάτων με τρόπο άμεσα κατανοητό, ακόμα και από τον αναγνώστη που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τέτοια ζητήματα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας