*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 38,62 €
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης
Συγγραφή: · Σπυρίδων Α. Γεωργάκης ·Κ. Π. Βαρελτζής ·Ιωάννης Αμβροσιάδης
Έκδοση: 2002 από "Σύγχρονη Παιδεία"
Σελ.:585 (24χ17), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-357-040-0
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Μη διαθέσιμη
(2005) Το κρέας και τα προϊόντα του, Σύγχρονη Παιδεία
(2005) Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP, Σύγχρονη Παιδεία
