*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων
Συγγραφή: ·Ανθιμία Μ. Μπατρίνου
Έκδοση: 2011 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:196 1, ISBN: 960-489-108-1
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Στο παρόν βιβλίο, γίνεται μία προσπάθεια να παρουσιαστεί το θέμα της Σύγχρονης Βιοτεχνολογίας Τροφίμων με έναν απλό και κατανοητό τρόπο. Παρουσιάζονται οι βασικές γνώσεις για τις τεχνικές του ανασυνδυασμένου DNA και όλο το φάσμα των εφαρμογών τους για την παραγωγή τροφίμων. Εκτίθενται οι πρόσφατες επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις καθώς επίσης θίγονται οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες που έχουν εκφραστεί, με στόχο να παρουσιαστούν όλες οι πλευρές του ζητήματος με αντικειμενικό και ολοκληρωμένο τρόπο.
(2005) Το κρέας και τα προϊόντα του, Σύγχρονη Παιδεία
(2001) Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης