Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 2,49 €
Φρούτα στο βάζο Άνοιξη - Καλοκαίρι
Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, κομπόστες, τσάτνεϊ: 37 συνταγές
Συγγραφή: · Εύη Βουτσινά · Στέλιος Παρλιάρος · Αλέξανδρος Γιώτης
Έκδοση: Οκτώβριος 2012 από "Η Καθημερινή"
Σελ.:83 (26χ18), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-475-200-6
Θέμα: "Ζαχαροπλαστική"
Βερίκοκα, κεράσια και όλα τα καλοκαιρινά φρούτα γίνονται μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, τσάτνι, κομπόστα. Βήμα - βήμα η παρασκευή τους μαζί με όλα τα μυστικά και τις σωστές τεχνικές επεξεργασίας από τους ειδικούς.
(2015) Νόστιμον νηστίσιμον, Μοτίβο
(2012) Μυρωδικά στο μπαλκόνι, Η Καθημερινή
(2012) Σπιτικές κονσέρβες, Η Καθημερινή
(2012) Χειροποίητα ζυμαρικά, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για πίτες, Η Καθημερινή
(2010) Συνταγές απ' όλο τον κόσμο, Η Καθημερινή
(2009) Νόστιμον και υγιεινόν, Η Καθημερινή
(2009) Ελιά & ρύζι, Μοτίβο
(2008) Γλωσσάριο μαγειρικής, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2007) Überlieferte Griechische Küche, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2007) La Tradición de la cocina Griega, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2006) Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2005) Ελληνική μαγειρική παράδοση, Le Monde / Les Livres du Tourisme