*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 16,37 €
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
Συγγραφή: ·Δημήτριος Α. Φιλιππίδης ·Χρήστος Τζένος
Έκδοση: Οκτώβριος 2001 από "Le Monde / Les Livres du Tourisme"
Σελ.:239 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-86928-0-6
Θέμα: "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ."
Μη διαθέσιμη
(2007) Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2007) Εισαγωγή στη θεωρία του τουρισμού, Interbooks
(2004) Μάρκετινγκ τουρισμού και ποιοτική εξυπηρέτηση, Interbooks