*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Olive Oil

The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use


Συγγραφή: ·Νίκος Ψιλάκης ·Μαρία Ψιλάκη
Μετάφραση: ·Μαρία Ψιλάκη ·Melanie Godwin
Έκδοση: 2010 από "Καρμάνωρ"
Σελ.:175 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7448-18-9


Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική" "Ελαιόλαδο"

Olive oil is believed to be responsible for the good health and longevity of those people who consume it. Medical studies conducted in Europe as well as in America show that this natural product is a shield of protection, the key to good health and vitality, a product that keeps the heart strong and offers people a very long life.
Nikos and Maria Psilakis, who have researched the Mediterranean diet and particularly the Cretan diet, published a book on olive oil, in May 1999, in cooperation with professor Elias Castanas. This volume deals, in detail, with the history of all the medical studies and contains use of the product, along with many recipes from traditional and modern Greek cuisine.
This new publications presents the history of olive oil in brief, summarizes the results of the medical studies and gives extensive information about the use of the pressed golden juice of the olive. The 150 recipes in the book (from salads to scented oils, dips, pulses, meat, fish, even sweets) constitute a full guide for those who want to learn its secrets.

(2007) Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850, Καρμάνωρ

(2007) Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850, Καρμάνωρ

(2007) Olive Oil, Καρμάνωρ

(2006) Kretens koken, Καρμάνωρ

(2002) Τα βότανα στην κουζίνα, Καρμάνωρ

(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ

(2002) Olivenöl, Καρμάνωρ

(2002) L'olio d' oliva, Καρμάνωρ

(2002) Olijfolie, Καρμάνωρ

(2002) Huile d'olive, Καρμάνωρ

(2002) Olive Oil, Καρμάνωρ

(2002) ΟЛИBКOBOE MAGЛO, Καρμάνωρ

(2002) Herbs in Cooking, Καρμάνωρ

(2002) Les herbes et plantes aromatiques dans la cuisine, Καρμάνωρ

(2002) Heilkräuter in der Küche, Καρμάνωρ

(2001) Κρητική παραδοσιακή κουζίνα, Καρμάνωρ

(2001) Το ψωμί των Ελλήνων και τα γλυκίσματα της λαϊκής μας παράδοσης, Καρμάνωρ

(2000) Die Kretische Kochkunst, Καρμάνωρ

(1999) Το ελαιόλαδο, Καρμάνωρ

(1997) Minos the King of Crete, Καρμάνωρ

(1997) The Gods of Ancient Crete, Καρμάνωρ

(1995) Monasteries and Byzantine Memories of Crete, Καρμάνωρ

(1995) Cretan Cooking, Καρμάνωρ

(1995) La cuidine Crétoise, Καρμάνωρ

() Die Kultur der Olive, Olivenöl, Καρμάνωρ

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας