
Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 42,20 €
Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας
Κύρια πιάτα, σαλάτες, ψητά στη σχάρα
Συγγραφή: · Κώστας Α. Σαμαρτζής
Έκδοση: Μάιος 2004 από "Βιβλιοθήκη του Σεφ"
Σελ.:264 (22χ15), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-87305-3-8
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"
Το νέο βιβλίο της "Βιβλιοθήκης του Σεφ" για την Ταβέρνα περιέχει τις πιο πετυχημένες παραδοσιακές συνταγές της Ελληνικής κουζίνας.
Συνταγές για κύρια πιάτα, σαλάτες και ψητά σχάρας, επιλεγμένες από τη συλλογή του Κώστα Σαμαρτζή και ταξινομημένες έτσι ώστε το βιβλίο να αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο συνταγολόγιο, στα χέρια του επαγγελματία και όχι μόνον.
Τα γιαχνιστά και τα πλακί, οι γάστρες και τα πήλινα, τα γεμιστά, τα λεμονάτα, τα κοκκινιστά, τα κρασάτα, το στιφάδο, το γκιουβέτσι και τα ψητά της κατσαρόλας είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ της Ελληνικής κουζίνας που εδώ παρουσιάζονται με τις αυθεντικές και απλές μεθόδους παρασκευής τους και με κύρια υλικά τα αγνά και φρέσκα ελληνικά προϊόντα.
Σε ειδικά κεφάλαια αναφέρονται οι σαλάτες και τα ψητά της σχάρας που κατέχουν εξέχουσα θέση στην ελληνική κουζίνα.
(2005) Το αλφαβητάρι της γεύσης, Δίαυλος
(2005) Νηστήσιμα και γιορτινά, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2003) Μεζέδες της ταβέρνας, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2003) Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2002) Το βιβλίο του σεφ, Βιβλιοθήκη του Σεφ