*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 43,01 €
Εστιατορική τέχνη, μενού, οινολογία, καφέ μπαρ
Συγγραφή: · Γιώργος Κλειδαράς
Έκδοση: 2004 από "Ίων"
Σελ.:511 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-301-1
Θέμα: "Μαγειρική" "Οινοποιία" "Γαστρονομία"
[...] Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται όλα τα βασικά θέματα που αφορούν τη γαστρονομική τέχνη, τα οποία σαφώς δεν περιορίζονται στη μαγειρική. Η βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε από ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα βιβλία, είναι εξαιρετικά πλούσια αγγίζοντας τα όρια τόσο του κλασικού όσο και του μοντέρνου. Με τη βοήθεια αρκετών συνεργατών και έπειτα από συστηματική εργασία δέκα και πλέον ετών, παρουσιάζω αυτό το έργο για το οποίο αισθάνομαι περισσότερο επιμελητής παρά συγγραφέας. Μοιάζει με έναν κήπο με δεκάδες λουλούδια, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία της συμμετοχής στην ομορφιά της δημιουργίας. Τόσο οι τεχνοκράτες επαγγελματίες όσο και εκείνοι που βρίσκουν στη γαστρονομία ένα πνευματικό ενδιαφέρον, έχουν να ανακαλύψουν ενδιαφέροντα πράγματα. Η επιβίωση, η ζωή και το "ευ ζην", είναι τρία τελείως διαφορετικά πράγματα και ιδιαίτερα το τελευταίο είναι οφθαλμοφανές ότι απαιτεί εκπαίδευση.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
(2009) Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων, Ίων
(2008) Στοιχεία οινολογίας, Ίων
(2004) Υγιεινή χώρων μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, Ίων
(2003) Μαγειρική τέχνη, Ίων
(2003) Ιστορία, δεοντολογία και αγωγή, Ίων