*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 25,44 €
Νηστήσιμα και γιορτινά
Η ελληνική κουζίνα μέσα από το επίσημο εορτολόγιο
Συγγραφή: · Κώστας Α. Σαμαρτζής
Επιμέλεια: · Κώστας Α. Σαμαρτζής
Έκδοση: Φεβρουάριος 2005 από "Βιβλιοθήκη του Σεφ"
Σελ.:182 (21χ14), Δερματόδετο, ISBN: 960-87305-4-6
Θέμα: "Μαγειρική"
Το βιβλίο "Νηστήσιμα και γιορτινά" μας προτείνει ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πρόγραμμα με παραδοσιακές συνταγές, βασισμένο στην καθιερωμένη νηστεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Σε αυτές δεν συγκαταλέγονται μόνον οι νηστήσιμες λαδερές ή αλάδωτες συνταγές αλλά και οι γιορτινές με κρέας ή ψάρι.
Μαζί δίνονται επεξηγήσεις για την εφαρμογή κάθε νηστείας, καθώς η ύλη χωρίζεται στις κυριότερες νηστευτικές περιόδους της Ορθοδοξίας.
Η πρωτοτυπία του είναι ότι συνδυάζει το ημερολόγιο και τους κανόνες της νηστείας μαζί με ένα πλήθος συνταγών.
Παράλληλα προτείνονται εύκολες και γευστικές λύσεις για όσους ακολουθούν χορτοφαγική - αποτοξινωτική δίαιτα, δίνοντας προτάσεις για κάθε ημέρα της εβδομάδας.
(2005) Το αλφαβητάρι της γεύσης, Δίαυλος
(2004) Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2003) Μεζέδες της ταβέρνας, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2003) Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης, Βιβλιοθήκη του Σεφ
(2002) Το βιβλίο του σεφ, Βιβλιοθήκη του Σεφ