
*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 24,14 €
Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
Συγγραφή: ·Ιωάννης Αμβροσιάδης
Έκδοση: 2005 από "Σύγχρονη Παιδεία"
Σελ.:364 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-357-068-0
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
[...] Στο βιβλίο αυτό έγινε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί το σύστημα HACCP και ο τρόπος ελέγχου του με βάση τα τελευταία στοιχεία της βιβλιογραφίας. Προσπαθεί να δώσει στον αναγνώστη τις γνώσεις που χρειάζεται για να μπορέσει ο ίδιος να αναπτύξει, να εφαρμόσει και να επιθεωρήσει ένα τέτοιο σύστημα. Φιλοδοξεί να γίνει ένα μικρό βοήθημα μεταξύ των αξιόλογων συγγραμμάτων που ήδη κυκλοφορούν και απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους με τα τρόφιμα τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και της βιομηχανίας. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
(2005) Το κρέας και τα προϊόντα του, Σύγχρονη Παιδεία
(2002) Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης, Σύγχρονη Παιδεία