Κατηγορίες για "Τροφή - Τεχνολογία"
Βιβλία για "Τροφή - Τεχνολογία"
-
Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Θεωρία
Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, Στυλιανός Ανέστης
[Εκδόσεις Πύλες]
Περισσότερα -
Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Εργαστηριακό εγχειρίδιο
Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, Στυλιανός Ανέστης
[Εκδόσεις Πύλες]
Περισσότερα -
Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων
Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμων
Συλλογικό έργο, Θωμάς Αληφακιώτης, Νικόλαος Κατσαρός, Νικόλαος Πανόπουλος, Σπύρος Αδαμόπουλος, Διονυσία Στεφανίτση, Μιχαήλ Γαβράς, Γιώργος Σακελλάρης, Σπυρίδων Ραμαντάνης, κ.ά.
[Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών]
Περισσότερα -
Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
Ιωάννης Αμβροσιάδης
[Σύγχρονη Παιδεία]
Περισσότερα -
Συσκευασία τροφίμων
Ιωάννης Γ. Μπλούκας
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής
Θωμάς Αλεξανδρόπουλος
[Ίων]
Περισσότερα -
Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί και βιώσιμη ανάπτυξη
Συλλογικό έργο, Τάκης Κ. Βιδάλης, Κατερίνα Μανωλάκου, Γιώργος Μπάλιας
[Σάκκουλας Αντ. Ν.]
Περισσότερα -
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Sally Morgan
[Σαββάλας]
Περισσότερα -
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων
Ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Νικόλαος Η. Τζούρος
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή
Τροφογενείς διαταραχές
Δημήτρης Β. Βάσσος
[Παπασωτηρίου]
Περισσότερα -
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
Ιωάννης Γ. Μπλούκας
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
[Art of Text]
Περισσότερα -
Αποξηραίνω και συντηρώ
Φρούτα, λαχανικά, βότανα
Achim Samwald
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Βιοχημεία τροφίμων
Α. Βαφοπούλου - Μαστρογιαννάκη
[Ζήτη]
Περισσότερα -
Nestlé
Εξουσία μέσα από τη διατροφή
Friedhelm Schwarz
[Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.]
Περισσότερα -
Τρόφιμα
Ένας πρακτικός οδηγός για την προστασία του πλανήτη
Martyn Bramwell
[Ερευνητές]
Περισσότερα -
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Hermann Gruner, Reinhold Metz
[Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης
Συλλογικό έργο, Σπυρίδων Α. Γεωργάκης, Κ. Π. Βαρελτζής, Ιωάννης Αμβροσιάδης
[Σύγχρονη Παιδεία]
Περισσότερα -
Quality Assurance and Safety Guide for the Food and Drinks Industry
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Ευσέβιος Χατζηκώστας
[Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων]
Περισσότερα
