*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 28,00 €
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Συγγραφή: ·Σπυρίδων Ραμαντάνης
Έκδοση: 2006 από "Σύγχρονη Παιδεία"
Σελ.:304 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-357-073-7
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Κρέας"
Το ανά χείρας πόνημα αποτελεί τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων", που είχε εκδοθεί το έτος 1999. Έχουν διορθωθεί παραβλέψεις της πρώτης έκδοσης, έχουν επικαιροποιηθεί σχετικά νομοθετικά δεδομένα και έχει προστεθεί στο έβδομο κεφάλαιο το θέμα: "Προτάσεις προληπτικών μέτρων ελέγχου για την παραγωγή μικροβιολογικώς σταθερών αλλαντικών ωρίμανσης".
Όπως και στην πρώτη έκδοση, ο γράφων πιστεύει ότι το πόνημα αυτό θα βοηθήσει στη διδασκαλία του αντίστοιχου μαθήματος στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, όπως επίσης και όσους ασχολούνται στην πράξη με το διαπραγματευόμενο αντικείμενο. [...]
(από τον πρόλογο του συγγραφέα)
(2005) Το κρέας και τα προϊόντα του, Σύγχρονη Παιδεία
(2005) Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμων, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών