*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 15,26 €
Στοιχεία διαιτητικής και σύνθεση εδεσματολογίων (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
Συγγραφή: ·Αθανάσιος Γ. Μάρας
Έκδοση: 2006 από "Interbooks"
Σελ.:360 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-390-167-9
Θέμα: "Τροφή και ποτά" "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ." "Διαιτητική"
Μη διαθέσιμη
(2009) Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων, Interbooks
(2005) Food and beverage management, Interbooks
(2004) Βασικές λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων, Interbooks
(1999) Έλεγχος, τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις, Interbooks
(1997) Bar, ποτά, οινολογία, Interbooks