Βιβλία
-
Ζωϊκά προϊόντα. Ζωϊκά παράγωγα Λίπη και καρυκεύματα
Συλλογικό έργο
[Astbooks]
Περισσότερα -
Κρεατικά
Κική Εμμανουηλίδου
[Μαλλιάρης Παιδεία]
Περισσότερα -
Το κρέας
Εξασφάλιση υγιεινής, επιλογή ποιότητας, τρόποι κοπής
Γιάννης Κωτσέλης
[Μύρτος]
Περισσότερα -
Όλα στη λαδόκολλα
Ελένη Ψυχούλη
[Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη]
Περισσότερα -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Αντώνιος Πισσάνος
[Μακρή]
Περισσότερα -
Τεχνολογία κρέατος
Κρέας, προϊόντα κρέατος
Ιωάννης Γ. Μπλούκας
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Σπυρίδων Ραμαντάνης
[Σύγχρονη Παιδεία]
Περισσότερα -
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα -
Το κρέας και τα προϊόντα του
Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή
Συλλογικό έργο, Σπυρίδων Α. Γεωργάκης, Ιωάννης Αμβροσιάδης, Ευθυμία Βασιλοπούλου, Αικατερίνη Βολιτάκη, Κωνσταντίνος Γενηγιώργης, Δημήτριος Γ. Ζυγογιάννης, Karl - Otto Honikel, Αντώνης Γ. Καφάτος, Παύλος Κοΐδης, Κωνσταντίνος Κουτσουμανής, Αθανάσιος Κρυστάλλης, Lothar Leistner, Ανθιμία Μ. Μπατρίνου, Ιωάννης Γ. Μπλούκας, Ανδρονίκη Νάσκα, Νικόλαος Πόγγας, Σπυρίδων Ραμαντάνης, Απόστολος Ράντσιος, Νικόλαος Σούλτος, Νικόλαος Στοφόρος, Αντωνία Τριχοπούλου, Αθανάσιος Τυρπένου, Σοφία Φλουρή, Χρήστος Β. Φωτόπουλος
[Σύγχρονη Παιδεία]
Περισσότερα -
Επάγγελμα μάγειρας
Κοπή κρέατος και ψαριού
Hermann Gruner, Reinhold Metz
[Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις]
Περισσότερα -
Κάνω τα δικά μου αλλαντικά
Bernhard Gahm
[Ψύχαλος]
Περισσότερα -
Ανατομία τεμαχισμός
Συλλογικό έργο
[Le Monde / Les Livres du Tourisme]
Περισσότερα