*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 23,21 €
Οινολογία
Από το σταφύλι στο κρασί
Συγγραφή: · Αργύρης Ν. Τσακίρης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Ψύχαλος"
Σελ.:556 (25χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-7920-05-8
Θέμα: "Οινοποιία"
Η «Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί» στην όγδοη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία, δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς ο οινολόγος και ο οινοποιός μπορούν να μεταχειριστούν το σταφύλι και να επεξεργαστούν το κρασί , ώστε αυτό να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το βιβλίο αυτό , σε κάθε περίπτωση, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που είναι απαραίτητες ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια της ερμηνείας αλλά και της αβεβαιότητας που κρύβει κάθε οινολογική πρακτική.
(2013) Η απόλαυση της γεύσης, Ψύχαλος
(2011) Το βιβλίο του κρασιού, Ψύχαλος
(2011) Alpha Wine Guide 2011, Αθηνόραμα
(2011) Αμπελουργία για κρασιά ποιότητας, Ψύχαλος
(2010) Alpha Wine Guide 2010, Αθηνόραμα
(2009) Ελληνική οινογνωσία, Ψύχαλος
(2009) Alpha Wine Guide 2009, Αθηνόραμα
(2009) Θερμοκρασία: η καρδιά της οινοποίησης, Vinetum
(2007) Ποτογραφία, Ψύχαλος
(2005) Οινολογία, Ψύχαλος
(2003) Κάνω το δικό μου κρασί, Ψύχαλος
(2003) Κάνω το δικό μου τσίπουρο, Ψύχαλος
(2001) Το βιβλίο του κρασιού, Ψύχαλος
(2000) Τα γαλλικά κρασιά, Ψύχαλος