Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 11,96 €
Τα γαλλικά κρασιά
Άνθρωποι, αμπελώνες, ποικιλίες και ιστορίες
Συγγραφή: · Αργύρης Ν. Τσακίρης
Έκδοση: 2000 από "Ψύχαλος"
Σελ.:346 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7920-45-7
Θέμα: "Οινοποιία"
Το βιβλίο αυτό, το πρώτο που γράφεται στην ελληνική γλώσσα για τα γαλλικά κρασιά , θα σας δώσει στοιχεία για:
- Τους καλύτερους Γάλλους παραγωγούς και τα κρασιά τους.
- Τα γενικά χαρακτηριστικά των κρασιών που παράγει η κάθε περιοχή.
- Το έδαφος και το κλίμα της κάθε αμπελουργικής ζώνης.
- Τις ποικιλίες και τον τρόπο καλλιέργειας των αμπελιών, τις μεθόδους οινοποίησης.
- Τη διαδικασία επιλογής των αμπελώνων.
- Την ποιότητα των κρασιών ανάλογα με τη χρονιά τους.
- Την ιστορία ενός προϊόντος με τόσο εντυπωσιακές διαφοροποιήσεις τιμής.
(2013) Η απόλαυση της γεύσης, Ψύχαλος
(2011) Το βιβλίο του κρασιού, Ψύχαλος
(2011) Alpha Wine Guide 2011, Αθηνόραμα
(2011) Αμπελουργία για κρασιά ποιότητας, Ψύχαλος
(2010) Alpha Wine Guide 2010, Αθηνόραμα
(2009) Ελληνική οινογνωσία, Ψύχαλος
(2009) Alpha Wine Guide 2009, Αθηνόραμα
(2009) Θερμοκρασία: η καρδιά της οινοποίησης, Vinetum
(2008) Οινολογία, Ψύχαλος
(2007) Ποτογραφία, Ψύχαλος
(2005) Οινολογία, Ψύχαλος
(2003) Κάνω το δικό μου κρασί, Ψύχαλος
(2003) Κάνω το δικό μου τσίπουρο, Ψύχαλος
(2001) Το βιβλίο του κρασιού, Ψύχαλος