Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 20,26 €
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
"The restaurant operator's manual" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·Allen Z. Reich
Μετάφραση: ·Αλεξάνδρα Γκολέτη
Επιμέλεια: ·Αλέξανδρος Παρασκευάς
Έκδοση: 1999 από "Έλλην"
Σελ.:431 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-372-2
Θέμα: "Ξενοδοχεία - Διοίκηση και οργάνωση" "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ."
Μη διαθέσιμη
(2007) Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ, Έλλην
(2007) Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου, Έλλην