*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 9,13 €
La cuisine Crétoise pour tous
Συγγραφή: · Μυρσίνη Λαμπράκη
Μετάφραση: ·Μόνικα Καμάρη
Φωτογραφία: ·Douwe Hoogstins · Μυρσίνη Λαμπράκη
Έκδοση: Μάρτιος 2005 από "Myrsinis Editions"
Σελ.:207 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-92291-4-Χ
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα γαλλικά"
-Esprit de la cuisine cretoise
-Cuisine familiale et traditions
-Recettes simples et faciles a realiser
-Regime cretois et alimentation mediterraneenne
-Magasins, boutiques et marches
-Lexique de la gastronomie cretoise
(2022) Τα χόρτα, Πεδίο
(2011) Μαγείρισσα πρώτων βοηθειών, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
(2009) Χριστουγεννιάτικες συνταγές, Myrsinis Editions
(2009) Σαλάτες, Η Καθημερινή
(2009) Όσπρια, Η Καθημερινή
(2009) Σαλάτες, Σκάι
(2009) Μαγειρέματα: Η Ελλάδα στο πιάτο, Σκάι
(2009) Μαγειρέματα: Η Ελλάδα στο πιάτο, Σκάι
(2007) 365 τόποι, 365 γεύσεις, Μίλητος
(2006) Ωφέλιμη μαγειρική με βότανα και φρούτα, Myrsinis Editions
(2006) Ελληνική γαστρονομία, Explorer
(2005) Tastes of Greek Islands, Santorini, Myrsinis Editions
(2005) Der Geschmack der griechischen Inseln, Santorin, Myrsinis Editions
(2005) Γεύσεις ελληνικών νησιών, Σαντορίνη, Myrsinis Editions
(2005) Cretan Cuisine for Every One, Myrsinis Editions
(2005) Η κουζίνα της Κρήτης, Myrsinis Editions
(2005) Kretische Küche für alle, Myrsinis Editions
(2004) Νήσων γεύσεις, Explorer
(2001) Herbs, Greens, Fruit, Myrsinis Editions
(2000) Olio d’oliva. L’elisirio della longevita, Myrsinis Editions
(1999) Olivenöl. Das elixier der langlebigkeit, Myrsinis Editions
(1999) L’huile d’olive. Elixir de longue vie, Myrsinis Editions
(1997) Μπακαλιάρος , Ελληνικά Γράμματα