Κατηγορίες για "Τροφή - Τεχνολογία"
Βιβλία για "Τροφή - Τεχνολογία"
-
Εργαστηριακή μικροβιολογία τροφίμων
Συλλογικό έργο, Δημήτριος Τυμπής, Ελευθέριος Πετράκης, Σπυρίδων Κοντελές
[Δίσιγμα]
Περισσότερα -
Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος
[University Studio Press]
Περισσότερα -
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών
Επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι
Συλλογικό έργο, Γιάννης Ζαμπετάκης, Σταμάτης Θεοχάρης, Χαράλαμπος Χ. Καραντώνης, Χρυσόστομος Κιρκιλλής, Αθανάσιος Παντελόγλου, Σωτήρης Στασινός
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Τρόφιμα
Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων
Ανθιμία Μ. Μπατρίνου
[Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης]
Περισσότερα -
Μικροβιολογία τροφίμων
Thomas J. Montville, Karl R. Matthews
[Ίων]
Περισσότερα -
Φάκελος Monsanto
Ένας γενετικός εφιάλτης: Από τη διοξίνη στους ΓΤΟ, μία πολυεθνική που θέλει το καλό σας
Marie - Monique Robin
[Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός]
Περισσότερα -
Τεχνολογία τροφίμων
Συλλογικό έργο, Σπύρος Νικολάου, Κωνσταντίνα Νασοπούλου, Γιάννης Ζαμπετάκης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Γεωργία, περιβάλλον, διατροφή
Η ελληνική γεωργία στο παγκόσμιο αγροτροφικό σύστημα
Ευάγγελος Νικολαΐδης
[Εκδόσεις Παπαζήση]
Περισσότερα -
Συσκευασία τροφίμων
Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης
[Τζιόλα]
Περισσότερα -
Μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα
Φραγκίσκος Γαΐτης
[Έμβρυο]
Περισσότερα -
Επεξεργασία τροφίμων
Ευάγγελος Σ. Λάζος
[Interbooks]
Περισσότερα -
Επεξεργασία τροφίμων
Ευάγγελος Σ. Λάζος
[Interbooks]
Περισσότερα -
Η αρπαγή της σοδειάς
Η ληστεία της παγκόσμιας παραγωγής τροφής
Vandana Shiva
[Εξάρχεια]
Περισσότερα -
Βιολογία και τεχνολογία των οπωροκηπευτικών μετά τη συγκομιδή
Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
[Σταμούλη Α.Ε.]
Περισσότερα -
Γάλα και προϊόντα γάλακτος
Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία
Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland
[Ίων]
Περισσότερα -
Διατροφή και χημεία τροφίμων στη δημόσια υγεία
Κωνσταντίνος Κοτροκόης, Εμμανουήλ Παπαδογιαννάκης
[Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης]
Περισσότερα -
Ειδικά θέματα ποιότητας
Εφαρμογές στη γεωργία και στα τρόφιμα
Φίλιππος Ι. Καρυπίδης
[Ζήτη]
Περισσότερα