*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 11,13 €
Γεύση ελληνική
Μεζέδες, φαγάκια
Συγγραφή: · Εύη Βουτσινά
Φωτογραφία: ·Κωνσταντίνος Καφίρης
Έκδοση: Νοέμβριος 2007 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:154 (22χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-4608-9
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"
Mεζέδες και φαγάκια με "Γεύση Eλληνική" είναι από τις πιο καλές πλευρές της λαϊκής μας γαστρονομίας. Oι μεζέδες της θάλασσας και της στεριάς, που συνοδεύουν κάθε γιορτή και πανηγύρι, αλλά και τις μικρές καθημερινές στιγμές της χαλάρωσης και της ηρεμίας, όταν κάθεται κανείς να "πιει ένα ουζάκι", να μιλήσει με τους γύρω του, να επικοινωνήσει με τον εαυτό του. Xταποδάκι λιαστό, λικουρίνος ή σπληνάντερο ή φρυγαδέλι, η λειτουργία του είναι ίδια: να φτιάξει μια μικρή δική μας στιγμή γαλήνια και γεμάτη, να δοξάσει τη γεύση του κρασιού και του ούζου.
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 3ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 2ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 1ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2012) Κρέμες, γιαούρτι, τυρί, Η Καθημερινή
(2012) Μυρωδικά στο μπαλκόνι, Η Καθημερινή
(2012) Φρούτα στο βάζο Φθινόπωρο - Χειμώνας, Η Καθημερινή
(2012) Σπιτικό ψωμί, Η Καθημερινή
(2012) Σπιτικές κονσέρβες, Η Καθημερινή
(2012) Κουλούρια και μπισκότα, Η Καθημερινή
(2012) Χειροποίητα ζυμαρικά, Η Καθημερινή
(2012) Φρούτα στο βάζο Άνοιξη - Καλοκαίρι, Η Καθημερινή
(2012) Λικέρ, σιρόπια, αναψυκτικά, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για πίτες, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για τάρτες και πίτσες, Η Καθημερινή
(2011) Τάξη + αταξία, Ακρίτας
(2010) Αυθεντική ελληνική κουζίνα, Fagotto
(2010) Authentic Greek Cooking, Fagotto
(2010) Μαγειρική για δύσκολους καιρούς, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2009) Τα νηστήσιμα, Η Καθημερινή
(2009) Καθημερινή μαγειρική, Η Καθημερινή
(2009) Ημερολόγιο 2010: Άρτος ο περιούσιος, Μίλητος
(2009) The Cookery of Lefkada, Fagotto
(2008) Λευκαδίτικα μαγειρέματα, Fagotto
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2005) Ημερολόγιο 2006, της γης το χρυσάφι, Καλειδοσκόπιο
(2004) Κρόκος - σαφράν, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης
(2004) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2004) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2003) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2003) Άστεων γεύσεις, ημερολόγιο 2004, Καλειδοσκόπιο
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2000) Όσες γεύσεις φέρνει ο χρόνος, Η Καθημερινή
(2000) Το ψωμί, Εκδόσεις Καστανιώτη