*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γεύση ελληνική

Παστά, καπνιστά, λιόκαυτα, ελιές, τουρσιά, τυριά, γαλακτερά


Συγγραφή: · Εύη Βουτσινά
Φωτογραφία: ·Κωνσταντίνος Καφίρης
Έκδοση: Νοέμβριος 2007 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:142 (22χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-4609-7


Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"

O μαγικός κόσμος των φυσικά συντηρημένων τροφίμων με "Γεύση Eλληνική", η αποθέωση της φαντασίας, της ευρηματικότητας, ένα μάθημα που αφορά όλους εμάς που μετατρέπουμε τον "ωραίο" μας κόσμο σε σκουπίδια. Mια ιστορία με γευστικά hit που αρχίζει έτσι: "Παίρνετε τις πράσινες ντομάτες που μένουν στα φυτά όταν κρυώσει ο καιρός και δεν ωριμάζουν πια και τις κάνετε τουρσάκι..." Eύκολα (και δυσκολότερα) πράγματα που φτιάχνονται και μπαίνουν σε γυαλάκια, που κρεμιούνται και στολίζουν τις μοντέρνες κουζίνες, γεμίζουν τα τραπέζια και τις καρδιές με περηφάνια.

(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 3ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη

(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 2ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη

(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 1ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη

(2012) Κρέμες, γιαούρτι, τυρί, Η Καθημερινή

(2012) Μυρωδικά στο μπαλκόνι, Η Καθημερινή

(2012) Φρούτα στο βάζο Φθινόπωρο - Χειμώνας, Η Καθημερινή

(2012) Σπιτικό ψωμί, Η Καθημερινή

(2012) Σπιτικές κονσέρβες, Η Καθημερινή

(2012) Κουλούρια και μπισκότα, Η Καθημερινή

(2012) Χειροποίητα ζυμαρικά, Η Καθημερινή

(2012) Φρούτα στο βάζο Άνοιξη - Καλοκαίρι, Η Καθημερινή

(2012) Λικέρ, σιρόπια, αναψυκτικά, Η Καθημερινή

(2012) Ζύμες για πίτες, Η Καθημερινή

(2012) Ζύμες για τάρτες και πίτσες, Η Καθημερινή

(2011) Τάξη + αταξία, Ακρίτας

(2010) Αυθεντική ελληνική κουζίνα, Fagotto

(2010) Authentic Greek Cooking, Fagotto

(2010) Μαγειρική για δύσκολους καιρούς, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2009) Τα νηστήσιμα, Η Καθημερινή

(2009) Καθημερινή μαγειρική, Η Καθημερινή

(2009) Ημερολόγιο 2010: Άρτος ο περιούσιος, Μίλητος

(2009) The Cookery of Lefkada, Fagotto

(2008) Λευκαδίτικα μαγειρέματα, Fagotto

(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2005) Ημερολόγιο 2006, της γης το χρυσάφι, Καλειδοσκόπιο

(2004) Κρόκος - σαφράν, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης

(2004) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2004) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2003) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2003) Άστεων γεύσεις, ημερολόγιο 2004, Καλειδοσκόπιο

(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη

(2000) Όσες γεύσεις φέρνει ο χρόνος, Η Καθημερινή

(2000) Το ψωμί, Εκδόσεις Καστανιώτη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας