Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 8,90 €
Μαγειρική για δύσκολους καιρούς
Πώς να τρώμε καλύτερα και να μην πετάμε τίποτα
Συγγραφή: · Εύη Βουτσινά
Έκδοση: Ιούνιος 2010 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:129 (22χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-5104-Χ
Θέμα: "Μαγειρική"
Iδιαίτερη σημασία δίνεται στην οργάνωση του μαγειρέματος, για να φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα το φαγητό της κάθε μέρας, μια που ο χρόνος είναι περιορισμένος για όλους και η ξεκούραση απαραίτητη. Οι σύγχρονοι μάγειροι, άντρες και γυναίκες, στέκονται αμήχανα μπροστά στα υλικά και αναρωτιούνται πώς θα τα συνδυάσουν για να πετύχουν αυτά που βλέπουν στα περιοδικά και στα τηλεοπτικά προγράμματα. Σκέφτονται πιο πολύ αυτό παρά το τι οι ίδιοι έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στην καθημερινή διατροφή οι εργαζόμενοι άνθρωποι και τα παιδιά (που επίσης είναι σκληρά εργαζόμενα) χρειάζονται ένα απλό, υγιεινό και νόστιμο φαγάκι, που να χορταίνει και να καθησυχάζει το στομάχι και το πνεύμα και όχι το τραπέζι της... Μαρίας Αντουανέτας. Τέτοιες λύσεις, οικονομικές και ταυτόχρονα απολαυστικές, προτείνονται σε αυτό το βιβλίο, ώστε και να τρώμε καλύτερα και να μην πετάμε τίποτα από το φαγητό ή τα υλικά που κάθε φορά μάς απομένουν.
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 3ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 2ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 1ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2012) Κρέμες, γιαούρτι, τυρί, Η Καθημερινή
(2012) Μυρωδικά στο μπαλκόνι, Η Καθημερινή
(2012) Φρούτα στο βάζο Φθινόπωρο - Χειμώνας, Η Καθημερινή
(2012) Σπιτικό ψωμί, Η Καθημερινή
(2012) Σπιτικές κονσέρβες, Η Καθημερινή
(2012) Κουλούρια και μπισκότα, Η Καθημερινή
(2012) Χειροποίητα ζυμαρικά, Η Καθημερινή
(2012) Φρούτα στο βάζο Άνοιξη - Καλοκαίρι, Η Καθημερινή
(2012) Λικέρ, σιρόπια, αναψυκτικά, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για πίτες, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για τάρτες και πίτσες, Η Καθημερινή
(2011) Τάξη + αταξία, Ακρίτας
(2010) Αυθεντική ελληνική κουζίνα, Fagotto
(2010) Authentic Greek Cooking, Fagotto
(2009) Τα νηστήσιμα, Η Καθημερινή
(2009) Καθημερινή μαγειρική, Η Καθημερινή
(2009) Ημερολόγιο 2010: Άρτος ο περιούσιος, Μίλητος
(2009) The Cookery of Lefkada, Fagotto
(2008) Λευκαδίτικα μαγειρέματα, Fagotto
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2005) Ημερολόγιο 2006, της γης το χρυσάφι, Καλειδοσκόπιο
(2004) Κρόκος - σαφράν, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης
(2004) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2004) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2003) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2003) Άστεων γεύσεις, ημερολόγιο 2004, Καλειδοσκόπιο
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2000) Όσες γεύσεις φέρνει ο χρόνος, Η Καθημερινή
(2000) Το ψωμί, Εκδόσεις Καστανιώτη