*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 13,44 €
Authentic Greek Cooking
"Αυθεντική ελληνική κουζίνα" (Πρωτότυπος τίτλος στα ελληνικά)
Συγγραφή: · Εύη Βουτσινά
Μετάφραση: ·Doolie Sloman
Έκδοση: Δεκέμβριος 2010 από "Fagotto"
Σελ.:104 (24χ20), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6685-34-9
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα αγγλικά"
The dishes of Greek cookery, in particular those that constitute its identity, are largely unknown to the broader public. This is not the book in which to find the recipes usually contained in such publications, such as moussaka, stuffed vegetables or horiatiki salad, mainly because they are already well known and almost identified with a tourist's perception of Greek cuisine. From the vast wealth of recipes I have recorded in the systematic research I have been conducting over the past fourteen years all over the country, I selected (with great difficulty, I have to admit) those presented in this book for their quality of taste as well as for what I consider to be their representativeness of the identity of Greek food. I call them authentic because they are not my own recipes, they were not concocted by myself and are transcribed exactly as I wrote them down. Wherever I have added something it is specifically mentioned in the introduction to the recipe. I have tried and tested them, cooking them over and over again, so that I am sure you will have no difficulty in making them.
Evie Voutsina
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 3ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 2ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2024) Βιογραφίες ελλήνων συγγραφέων και μικρό ανθολόγιο. 1ος τόμος, Εκδόσεις Κτίστη
(2012) Κρέμες, γιαούρτι, τυρί, Η Καθημερινή
(2012) Μυρωδικά στο μπαλκόνι, Η Καθημερινή
(2012) Φρούτα στο βάζο Φθινόπωρο - Χειμώνας, Η Καθημερινή
(2012) Σπιτικό ψωμί, Η Καθημερινή
(2012) Σπιτικές κονσέρβες, Η Καθημερινή
(2012) Κουλούρια και μπισκότα, Η Καθημερινή
(2012) Χειροποίητα ζυμαρικά, Η Καθημερινή
(2012) Φρούτα στο βάζο Άνοιξη - Καλοκαίρι, Η Καθημερινή
(2012) Λικέρ, σιρόπια, αναψυκτικά, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για πίτες, Η Καθημερινή
(2012) Ζύμες για τάρτες και πίτσες, Η Καθημερινή
(2011) Τάξη + αταξία, Ακρίτας
(2010) Αυθεντική ελληνική κουζίνα, Fagotto
(2010) Μαγειρική για δύσκολους καιρούς, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2009) Τα νηστήσιμα, Η Καθημερινή
(2009) Καθημερινή μαγειρική, Η Καθημερινή
(2009) Ημερολόγιο 2010: Άρτος ο περιούσιος, Μίλητος
(2009) The Cookery of Lefkada, Fagotto
(2008) Λευκαδίτικα μαγειρέματα, Fagotto
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2007) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2005) Ημερολόγιο 2006, της γης το χρυσάφι, Καλειδοσκόπιο
(2004) Κρόκος - σαφράν, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης
(2004) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2004) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2003) Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2003) Άστεων γεύσεις, ημερολόγιο 2004, Καλειδοσκόπιο
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2002) Γεύση ελληνική, Εκδόσεις Καστανιώτη
(2000) Όσες γεύσεις φέρνει ο χρόνος, Η Καθημερινή
(2000) Το ψωμί, Εκδόσεις Καστανιώτη